Designstudio is het ontwerpbureau van Sylvia Hop.

Eigenwijs, eigenzinnig, maar boven alles creatief met een sterk beeldend vermogen.

Als architect en interieurvormgever houd ik van ontwerpen en de uitdaging om van een droom een realistisch plan te maken. Ik zie mijzelf dan ook als een ontwerper/vormgever van ideeën. Bij mijn ontwerpen staat de opdrachtgever centraal niet de woning of het gebouw en in het beginstadium is alles nog mogelijk en daar sta ik voor: je kunt het zo gek niet bedenken maar… je moet er wel voor open staan. Durft jij het avontuur samen aan te gaan?

In mijn jarenlange ervaring bij een architectenbureau – eerst als interieurarchitect, later als architect – heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het ontwerpen van kantoren, en later met het ontwerpen van woningen en het begeleiden van opdrachtgevers in hun zoektocht naar hun ideale woning.

Interieur en exterieur zijn in mijn ontwerpen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik zoek altijd een verbinding tussen binnen en buiten met slim (multifunctioneel) gebruik van ruimtes

Met afgeronde opleidingen aan de kunstacademie en aan de academie van bouwkunst ontwerp ik vooral vanuit mijn gevoel. Ik heb niet één vaste stijl, maar weet heel goed wat ik wel en niet mooi vind. Ik help jou te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en wat jij daar mooi en niet mooi aan vindt. Iedereen is uniek met een eigen smaak,

Waarom zou jouw woning dan ook niet uniek mogen zijn?

Het gaat ten slotte om jouw droom.
Als architect wil ik je meenemen in het hele proces
Een huis bouwen doe je niet zomaar. Daar gaat een heel proces aan vooraf, dat doe je niet alleen maar samen waarin ik je help te ontdekken wat jouw ideeën en wensen zijn. Ik neem de tijd om te ontdekken wat jij echt wilt. Zo kan er een wisselwerking ontstaan tussen jouw ideeën en dromen en mijn creativiteit. Hoe groter de klik, hoe beter het ontwerp!

Het moet ten slotte wel een woning worden waar plezierig in geleefd kan worden.
Dit geldt niet alleen voor een woning of uitbouw, het kan ook om een specifieke ruimte gaan, zoals een badkamer of een keuken. Soms kan een op maat gemaakt meubel de ideale oplossing zijn.

Het moet ten slotte wel een woning worden waar plezierig in geleefd kan worden.

Dit geldt niet alleen voor een woning of uitbouw, het kan ook om een specifieke ruimte gaan, zoals een badkamer of een keuken. Soms kan een op maat gemaakt meubel de ideale oplossing zijn.

Vind je het een grote stap om gelijk met een architect aan tafel te gaan zitten? Dan kan ik je ook op een andere manier helpen. Je kunt bij mij ook terecht voor alleen een ontwerp of een uitwerking van een idee. Zo help ik jou verder op weg en kun je zelf zonder verplichtingen verder kijken.

Heb je vragen, kom je ergens niet uit, twijfel je nog, wil je samenwerken? Je kunt me altijd bellen. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.